قبل از عمل پزشک شما از بیحسی موضعی برای بی حس نمودن محل استفاده می کند. پزشک شما به کمک دستگاه پلکسر به طور دقیق و بدون آسیب زدن به سایر نقاط مجاور، منافذی بسیار ریز بر روی پوست شما ایجاد میکند که اینکار باعث انقباض فوری فیبرهای پوستی میشود. سپس با تولید پلاسما پوست را با استفاده از حرارتدهی تحریک به ساخت کلاژن بیشتر و طبیعی می کند و این عمل منجر به جوانسازی می شود.
خال برداری با پلکسر
برای برداشتن خال با پلکسر، با یک جرقهی الکتریکی بر روی خال آن را می سوزاند. بعد از سوختن خال، سلولهای فیبروپلاست موجب تحریک نمودن پوست شده و موجب تولید سلولهای تازه و کلاژن میشود. بدین ترتیب سلولهای جدید جایگزین خال میشوند. یک الی دو روز پس از سوزاندن خال، جای آن زخم شده و بعد از یک هفته کم کم پوست صاف شده و می توانید نتیجه را مشاهده کنید.
هیج محدودیتی برای برداشتن خال با این دستگاه وجود ندارد. هر نوع خال و هر اندازه را می توان به کمک این دستگاه از بین برد.
مراقبت بعد از پلکسر
در زیر با مراقبت بعد از برداشتن خال با پلکسر آشنا خواهید شد:
اجتناب از نور آفتاب
زخم های ایجاد شده را به هیچ عنوان دستکاری نکنید.
برخورد نکردن موضع درمان با آب (چون روی زخم باز است و باعث ایجاد عفونت می شود)
مصرف قرص اناهیل و ویتامین C
تا سه روز پماد زینک اکساید استفاده و هر سه الی چهار ساعت تمدید شود. قبل از تمدید می توانید پماد قبل را با دستمال کاغذی تمیز به صورت ضربه ای خشک کنید درحدی که فقط چربی گرفته شود.
روز سوم حمام بروید و با شوینده ملایم یا شامپوبدن کودک به آرامی شسته شود.به هیچ عنوان با صابون نشویید چون باعث خشکی و خارش می شود.
بعد از حمام پماد ترمیم کننده سیکالفیتت یا استراکامد یا رژواسی یا اون کوچیک به همراه ضدآفتاب بدون رنگ باspf بالای ۵۰ استفاده شود.
تا یک هفته آرایش در ناحیه درمانی ممنوع است.
برای درمان با پلکسر باید صبور باشید و برای رسیدن به نتیجه مطلوب درمان خود را کامل کنید.
برداشتن خال صورت با لیزر، یک روش شایع و غیر تهاجمی است. با لیزر آثار جراحی و برش بر روی صورت نمانده و فرد زیبایی ظاهری خود را از دست نمیدهد.
از مزایای برداشتن خال با لیزر این است که بدون برش، بدون خونریزی، بدون سوزش پوست و بدون خطر ابتلا به عفونت یا کاهش این خطر می باشد.
برای انجام این کار حداکثر ۳۰ دقیقه زمان نیاز است. نواحی اطراف خال ممکن است با خارش و یا درد خفیفی همراه باشد. دکتر معمولا پس از انجام این کار کرم مرطوب کننده و پماد برای بیمار تجویز میکند. در صورت استفاده درست و به موقع از آنها این نواحی حدود ۱۰ الی ۱۴ روز پس از لیزر به طور کامل از بین خواهند رفت. ماده دارای چهار حالت جامد، مایع، گاز و پلاسما می باشد.
پلاسما جت
پلاسما جت یک روش درمانی با ترکیب دو تکنولوژی پلاسما و پلاسماجت در بسیاری از حوزههای پزشکی مورد استفاده قرار می گیرد. در پلاسما جت معمولاً انرژی الکتریکی یا انرژی لیزری به بدن انسان داده میشود. این روش به دو طریق تزریق مستقیم به بخشهای مختلف بدن مانند پوست یا بافتهای مختلف، یا از طریق انتقال به بدن توسط دستگاههای خاص انجام می شود. پلاسما جت دارای الکترود بازگشتی در جهت خروج جریان واردشده به بدن می باشد.
پلاسما جت به دلیل قابلیتهای ضدعفونی و التیام بخشی خود برای درمان زخم و ترک های پوستی، برخی از بیماری های خونی و خاص مورد استفاده قرار می گیرد.
زیباسازی پوست با استفاده از پلاسما جت به صورت سرپایی، بدون نیاز به بستری، بدون نیاز به برش، بدون درد و کم عارضه انجام میشود. پلاسما جت به روشی محبوب و پرکاربرد برای جوانسازی پوست تبدیل شده است. نتایج این روش در مدت کوتاهی ظاهر میشوند و برای مدتی نسبتا طولانی باقی میمانند.Top of Form
عوارض جانبی پلاسما جت
ایجاد نقاط تیره و قهوه ای روی پوست
ورم قسمتی که پلکسر انجام شده است
قرمز و حساس شدن بافت هدف
احساس سوختگی
ایجاد پوسته یا دلمه
فرق پلکسر با پلاسما جت چیست؟
پلکسر و پلاسما جت هر دو از تکنولوژی پلاسما برای درمان استفاده میکنند، اما تفاوتهای مهمی در روش اجرا، کاربردها و نحوه تأثیر آنها وجود دارد.
در زیر با این تفاوت ها آشنا خواهید شد:
روش ایجاد پلاسما: در پلاسما جت، پلاسمای مورد استفاده با استفاده از انرژی الکتریکی یا انرژی لیزری تولید می شود. اما در پلکسر، پلاسما با استفاده از انرژی مایکروویو یا فرکانس رادیویی تولید میشود.
نحوه انتقال پلاسما به بدن: در پلاسماجت، پلاسما معمولاً از طریق تزریق مستقیم به بدن یا از طریق انتقال به صورت تشدید شده توسط دستگاههای خاص انجام می شود. اما در پلکسر، پلاسما به عنوان جریان الکتریکی به سطح پوست تحویل داده میشود.
کاربردها و تأثیرات درمانی: پلاسماجت معمولاً برای درمان زخمهای پوستی، التهابات،ترکهای پوستی و برخی اختلالات خونی استفاده میشود. اما پلکسر معمولاً برای بهبود ظاهر پوست، کاهش چین و چروک، درمان لکهای پوستی،تحریک تولید کلاژن و الاستین استفاده میشود.
آسیب به پوست: در پلاسما جت به دلیل فاصله زیاد میان دستگاه و پوست، عدم مهار انرژی آزاد، جریان مستقیم و حرارت بالا به پوست آسیب می رساند. اما در دستگاه پلکسر به دلیل عدم وجود جریانهای آزاد و کنترل حرارت های ایجادشده از جریان مستقیم، به پوست آسیبی وارد نمی شود و کلاژن سازی در پوست را تقویت می کند.
دوران نقاهت: دستگاه پلاسما جت نسبت به دستگاه پلکسر تهاجمی تر بوده و به دوره بهبود بیشتری نیاز دارد.
سخن پایانی
کلینیک زیبایی رِژُوِه با مدیریت خسرو جمشیدیان تمامی خدمات تخصصی پوست و مو شامل لیزر، تزریق ژل، بوتاکس، هایفو تراپی، پلاژن تراپی، فیشیال صورت، هیدروفیشال، هیدرودرمی، مزوتراپی، تزریق فیلر، سابسیژن، پی آر پی، کاشت مو ، پاک کردن تتو، درمان تعریق زیر بغل و درمان اگزما ارائه میدهد.
کلینیک زیبایی رِژُوِه با جدیدترین تکنولوژی و متد روز دنیا یکی از مجهزترین کلینیک های زیبایی در سطح ایران است. برای گرفتن نوبت و یا مشاوره به سایت و اینستاگراممربوطه مراجعه نمایید. با مجموعه زیبایی رِژُوِه، جوانی را تجربه کنید.